Mindenről tabuk nélkül! Mindenről tabuk nélkül!

Mindenről tabuk nélkül!

Elindult a Kósa Erika Akadémia Senior Klub!A BOOM Magazinban Skonda Mária résztvevőként írt egy publicisztikát Senior Klubunk megnyitó rendezvényéről!„Az idő rohan, és ha csak a munkára, a külvilágra koncentrálunk, akkor bár hivatásunkban sikeresek lehetünk, sokat kereshetünk, de mire észrevesszük, már nem lesz mögöttünk senki, széthullanak a dolgok.A mindennapokat kell jól megélni. Minden nap egy élmény, és minden nap a boldogság. És erre időben és tudatosan készülni kell!”A teljes cikk elolvasásához kattintson az alábbi LINKRE

Megtekintés Megtekintés
Gianni, Erika és a fácánpástétom Gianni, Erika és a fácánpástétom

Gianni, Erika és a fácánpástétom

Kósa Erika szenvedélye a családja és a főzés. Főzési szenvedélyét most volt alkalma kiélni a NEFF Magyarország felkérésére. A Forbes Magyarország kapva kapott az alkalmon, és készített is egy kötetlenebb interjút a helyszínen a témában. Készítse el Kósa Erika kedvenc ételét! Recept: https://goo.gl/9wtxtP Az interjú ezen a linken érhető el: https://goo.gl/kHP7j4

Megtekintés Megtekintés

Kósa Erika volt Joshi Bharat vendége a FEM3 Caféban

Kósa Erika volt Joshi Bharat vendége a FEM3 Caféban. Az üzletasszony elmesélte nem mindennapi történetét, azaz, hogy hogyan vált óvónőből az ország egyik leggazdagabb emberévé. Erika vidéki lányként nőtt fel, és az akkor szerzett tapasztalatait, értékeit a mai napig fontosnak tartja, így vallja, a boldogság alapja nem a pénz...

Lejátszás Lejátszás
A Ridikül televíziós magazin az EQ nyomába szegődik! A Ridikül televíziós magazin az EQ nyomába szegődik!

A Ridikül televíziós magazin az EQ nyomába szegődik!

Kósa Erika, Völgyesi Gabriella, Polus Enikő és Náray Tamás cserél eszmét a Duna Televízió Ridikül című műsorában az érzelmi intelligenciáról és mindenről, ami belefér.A teljes műsor megtekintéséhez KATTINTSON A LINKRE!

Megtekintés Megtekintés
BOOM Magazin: Kapcsolatépítés, mesterfokon BOOM Magazin: Kapcsolatépítés, mesterfokon

BOOM Magazin: Kapcsolatépítés, mesterfokon

Kósa Erika új élete Az ember ne maradjon ki a saját életéből! Az élet értelme nem más, mint hogy boldogok legyünk – vallja Kósa Erika, a biztosítási szakma ismert szakembere, több sikeres vállalkozás beindítója és működtetője. Az általa alapított céget, a Consequitet eladta, s elindította a Kósa Erika Akadémiát. Ez az ő új élete.

Letöltés Letöltés
Kósa Erika a FEM 3 Caféban - Így fejlesztheted az érzelmi intelligenciád! Kósa Erika a FEM 3 Caféban - Így fejlesztheted az érzelmi intelligenciád!

Kósa Erika a FEM 3 Caféban - Így fejlesztheted az érzelmi intelligenciád!

Kósa Erika az üzleti világban is emberekkel foglalkozott, így már akkor is elengedhetetlen volt az érzelmi intelligenciára is odafigyelnie. Azóta egy Akadémiát is alapított ezzel kapcsolatban. Az üzletasszony a FEM3 Caféban hangsúlyozta, fontos, hogy megéljük és felismerjük a testünkben zajló érzelmeket és azok miértjeit. Az érzelmi intelligencia kialakulásáról és fejlesztéséről is szó esett az interjúban.Tekintse meg a videót!2018. FEBRUÁR 4-én KEZDJ EL TENNI! - Részletekért kattintson!

Megtekintés Megtekintés
KÓSA ERIKA INTERJÚ - Húzós - Rónai Egon műsora az ATV-n KÓSA ERIKA INTERJÚ - Húzós - Rónai Egon műsora az ATV-n

KÓSA ERIKA INTERJÚ - Húzós - Rónai Egon műsora az ATV-n

Kósa Erika beszélget Rónai Egonnal az ATV-n múltról, jelenről, jövőről.

Megtekintés Megtekintés
KÓSA ERIKA A TREND FM-EN: EQ Kampány KÓSA ERIKA A TREND FM-EN: EQ Kampány

KÓSA ERIKA A TREND FM-EN: EQ Kampány

Letöltés Letöltés
MARIECLAIRE: Hátszél nélkül SZÁRNYALNI! MARIECLAIRE: Hátszél nélkül SZÁRNYALNI!

MARIECLAIRE: Hátszél nélkül SZÁRNYALNI!

"Erőfeszítés és áldozatvállalás nélkül nincs  siker." Kósa Erika interjú a Marie Claire Magyarország augusztusi számában! „Meggyőződésem, hogy a jövő képzési rendszerét új módszerekkel, új fejlesztő eszközökkel és új szemléletű  foglalkozásokkal kell kiegészíteni. Fontos része az  életemnek a Mindverse Kurzussorozat – önérvényesítő és személyiségfejlesztő tréningek –, amelyeket egy középkorban épült kolostorban tartunk.” . . „Először bele kellett tennem magam, hogy  legyen mit kivenni. A két lányom szinte gyerek volt, miközben napi 14–16 órát is dolgoztam, ráadásul hosszú ideig egyetlen hétvégém se volt szabad. Hiszek abban, hogy felismertem a lehetőségeimet, mertem velük élni, és persze jó helyen voltam jó időben. Azonban a sikernek rengeteg arca van, és szomorú lenne, ha kizárólag pénzben mérnénk.”

Letöltés Letöltés
Nők lapja: Már kislányként is falkavezér volt Nők lapja: Már kislányként is falkavezér volt

Nők lapja: Már kislányként is falkavezér volt

"Akinek az érzelmi intelligenciája eléri azt a szintet, hogy a kapcsolatai építését és ápolását harmónia uralja, annak mindenhová lesz kulcsa." Kósa Erika interjú a Nők Lapjában! A Nők Lapja márciusi számában Kósa Erika mesél érzelmekről, üzletről, női szerepekről, cégvezetésről, illetve a Kósa Erika Akadémia küldetéséről.

Letöltés Letöltés