JeunesseKósa Erika rendkívüli felajánlást tesz az Ön számára.

Magyarország 12 éve leggazdagabb asszonya pro bono osztja meg Önnel tudását. Tanuljon a legjobbtól! Jelentkezzen képzéseinkre, és csatlakozzon az új generációhoz!

Kattintson a lenti jelentkezés feliratra, és a megnyíló felületen válasszon egy Önnek alkalmas konferencia időpontot, regisztráljon, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 


Kósa Erika mesél a Kósa Erika Akadémia és a Jeunesse Global partnerségre lépéséről! 


Az öregedési kutatások területén ma forradalom zajlik. Az elkövetkező évek eredményeinek jelentős orvosbiológiai, gazdasági,  társadalmi hatásuk lesz.

Ez az iparág az elkövetkező 3 évben, várhatóan
300 milliárd dollár értékesítési növekedést érhet el el.

A Jeunesse Globál egy Egyesült Államokban 2009-ben alapított cég. 150 országban van jelen, és már a hatodik évében elérte az 1 milliárd dolláros árbevételt. A 14. legnagyobb vállalat az iparágban. 

A Kósa Erika Akadémia partneri együttműködést kötött A Jeunesse Globál vállalattal, ahol most óriási sikereket és karriert lehet elérni.

Az együttműködés során Magyarország leggazdagabb asszonya felkérést kapott a Jeunesse Global tulajdonosaitól, hogy erősítse az immáron 150 ország piacán jelen lévő, 5 éve milliárdos éves dollárbevételt realizáló világvállalat európai piaci szerepét. Az európai piac jelenleg a teljes bevétel mindössze 9 százalékát teszi ki, ezért hatalmas üzleti potenciált hordoz. 

Kósa Erika a jövőben díjmentesen adja át tudását, amivel vagyonát építette azon jelentkezőknek, akik szívesen nekivágnak az Akadémián keresztül ennek a csodás kihívásnak.

Kattintson a lenti jelentkezés feliratra, és a megnyíló felületen válasszon egy Önnek alkalmas konferencia időpontot, regisztráljon, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az elmúlt 4 évben 600 díjat zsebelt be a vállalat, amely a termékeket, a vállalatot, a belső és külső kommunikációt, a Jeunesse Globállal, mint vállalattal együtt dolgozó üzletembereket méltatta. 

Társadalmi küldetésünk vállaltan az, hogy Partnereink a megfelelő időben hozzanak felelős döntéseket az egészségesebb jövőjük megteremtése érdekében.

Kattintson a lenti jelentkezés feliratra, és a megnyíló felületen válasszon egy Önnek alkalmas konferencia időpontot, regisztráljon, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.