Sylvia folytonosan új aspektusokat felfedező, összefüggéseket és kapcsolódási pontokat keres, magát leginkább kreatív segítőnek, örökmozgó útkeresőnek tartja. Karrierje a mai MOME elvégzése után, kreatív designerként indult, szerteágazó érdeklődése azonban hamar a gazdasági élet különböző területeire irányította. 22 évesen alapította első ArtService nevű ügynökségét, amely a kreatív és a kommunikációs stratégiai tervezés mezején működik. Külsős tanácsadóként már fiatalon számos nagyvállalat működésébe szerzett bepillantást. Ezek a tapasztalatok, hamar a humán fejlesztés jelentőségére irányították figyelmét. Másoddiplomásként marketing, PR, majd utána a BME MBA-n, már Humán szervezetfejlesztés és Minőségmenedzsment területen képezte és kötelezte el magát.

Humán változásmenedzsment projektek területén dolgozik a gazdasági élet különböző területein több mint 20 éve. Alapítója volt a torontói Wanderlee & Co. társaságnak, melynek profilja kommunikációs tanácsadás, tréningfejlesztés. Magyarországon a Wanderlee Magyarország, majd a CreatiCity Intézet megalapításával, 2006-tól pedig a Vezető Nő nemzetközi konferencia és Compass vezetői programsorozat elindításával vált szakmai körökben ismertté. Folyamatosan képezi magát, elkötelezett híve az élethosszig tartó tanulásnak. Nemzetközi tanulmányait, tapasztalatait az Integrál szemléletű vezetésfejlesztés, a Kreatív intelligencia (CQ) fejlesztése, a Design Gondolkodás, valamint a Mindfulness alapú coaching területén, szeretné megismertetni hazánkban is a nyitott menedzserekkel. Kósa Erikával a Vezető Nő konferencia elkötelezett támogatójaként ismerkedett meg, azóta is összeköti kettőjüket a humán fejlesztés iránti őszinte lelkesedésük. Nagy örömmel fogadta Erika felkérését a Mindverse programon való közreműködésre.

Sylviának egy kamaszkorú csodás lánya és egy fia van, akikre nagyon büszke. A versenysportban eltöltött éveknek nagy jelentőséget tulajdonít. Több mint hobbija a kalandsportok és a vitorlázás mellett, az asthanga yoga, az ayurvéda, a kortárs táncművészet és a meditációs technikák mélyebb megismerése.

"Ha van szenvedélyed plusz víziód, de nem cselekszel: álmodozol.

Ha van víziód plusz cselekszel, de nincs szenvedélyed: középszerű leszel.

Ha van szenvedélyed plusz cselekszel, de nincs víziód: el fogsz jutni valahova, de azt veszed majd észre, hogy nem a megfelelő célt érted el. "

/Marilyn King/