Az üzletember referensként és trénerként is színes tapasztalatokkal rendelkezik. Hazai és nemzetközi területen több mint 3000 előadást tartott és 10.000 ember fejlesztésében vett részt.

Szántó Ferenc már nagyon fiatalon kiemelkedő eredményeket ért el az üzleti világban. Kósa Erikával évtizedek óta dolgozik együtt. Olyan szerteágazó témákban szerzett jártasságot, mint a személyiségfejlesztés, hatékony kommunikáció, vezetői kompetenciák, vezetőfejlesztés és kiválasztás. Előadói munkájában tanácsadóként, menedzserként és menedzsmenttagként is tevékenykedett. Az analitikus szakembert hihetetlen dinamizmus jellemzi. Szántó Ferenc személyes tapasztalatai alapján képes megmutatni, melyek azok a módszerek és technikák, amelyek nagy hatással vannak a boldogabb, kiegyensúlyozottabb, harmonikus életet kereső hallgatókra. Hitvallása szerint gondos odafigyeléssel a legnehezebb életszakaszokban is képesek vagyunk megfelelő segítséget nyújtani másoknak.

"Minden ember egy magában álló sziget, a szó valódi értelmében, és csak akkor emelhet hidakat más szigetek felé, ha akar és tud is mindenekelőtt önmaga lenni. "

/Carl Rogers/

Kérdezze Szántó Ferencet!