Vissza Vissza az előadásokhoz

Önérvényesítő Kommunikációs Képzés

Dátum: 2020. május 31.

Időtartam: 3 X 60 perc

Jegyár: 100330 HUF

Helyszín: Kósa Erika Akadémia

Vásárlás
Önérvényesítő Kommunikációs Képzés

Kommunikáció mesterfokon! Számos vállalat, vállalkozás életében előfordul, hogy kommunikációs skillek esetleges hiányából fakadóan konfliktushelyzet, sértő vita, elnyomó, vagy éppen elégtelen önérvényesítés valósul meg a közösen munkát végzők között.

A tavasz a rendrakás a rendszerbe foglalás az új energiák célraállításának egyik legmegfelelőbb időszaka. Jelentkezzen Önérvényesítő Kommunikációs Képzésünkre, és készüljünk fel együtt a jövő kihívásaira egy az asszertív kommunikációt, a vitarendezést, vitakultúra elsajátítását és az üzleti (emberi) kapcsolatok rendezését elősegítő különleges képzésünkkel. 

Mit ad a program? - Kommunikáció - Vitakultúra - Konfliktuskezelés

Profi kommunikációs eszközrendszer elsajátítása valós lendületet visz a vállalkozásába illetve hatékony közös munkát eredményez munkatársaival, 

• segít az asszertív kommunikáció elsajátításában,

• segít a magabiztos és kooperatív vitakultúra kialakításában,

• kiutat mutat a kommunikációs zsákutcából.

 A vásárlás gombra kattintva jelentkezzen képzésünkre, majd a fizetési műveletet követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából.A képzés rugalmas, előre közösen egyeztetett időpontokban valósul meg, a képzés 2020 február 28-tól 2020 május 31-ig érhető el.  

A képzés időtartama választhatóan 3X60 vagy 2X90 perc.

-

Dátum: 2020. május 31.

Időtartam: 3 X 60 perc

Jegyár: 100330 HUF

Helyszín: Kósa Erika Akadémia

Vásárlás